Bio-Resonance / NLS Diagnostic

Bio-resonans eller NLS-diagnostik

Är läsning, bearbetning och analys av information som upptäcks från utgången av elektromagnetiska vågor som ges ut av människokroppen, inklusive DNA och kromosomer. Bio-resonans gör det möjligt att exakt bestämma karaktären, ursprunget och graden av potentiellt skadliga processer som avkodats av Metatron under en diagnos session och förutspå framtida hälsodynamik.

Skanning utförs med hjälp av Bioinduktorer – speciella triggersensorer som kan mäta tillståndet för alla celler i människokroppen, såväl som aktiviteten hos bakterier, parasiter och andra smittämnen som bor i den.
Resultaten av forskningen är resultatet från analys av olika viktiga aktivitetshastigheter (från tillståndet i kroppens biologiskt aktiva zoner till rekommendationer om kosttillskott). Metatrons programvara har ett system med markörer som identifierar dysfunktionella förändringar i kroppen, orsakerna till dem, deras förväntade utveckling och mäter deras svårighetsgrad. Rekommendationer tillhandahålls därefter, och Metatrons databas innehåller en omfattande lista över lämpliga behandlingar och förebyggande underhåll.

Metatron är certifierad som medicinsk utrustning i både EU och USA
NLS-Metatron har:

Internationellt kvalitetscertifikat ISO 13485 (industristandard för tillverkning av medicinska apparater)
CE – märke för överensstämmelse med EU: s normer för produktsäkerhet för människors hälsa och miljö
FDA – märke för överensstämmelse med USA: s hälsoministerium om livsmedelssäkerhet, läkemedel, kosmetika och medicinska apparater
Vill du läsa mer om maskinen följ länken www.nls-metatron.eu