Coachning

Livs- & samtalscoach
Doula – mitt stöd att föda utan smärta

Om Mig:

Mitt namn är Mari, mor till tre söner och med ett långt karriärsliv bakom mig. Jag har jobbat inom lantbruk, sjukvård, konsultbranschen, rekryteringsbranschen och som framgångsrik näringsidkare. När jag och min man sålde vårt företag tog jag chansen att ”Våga vara mig själv”. Jag älskar att jobba med människor, att coacha och lyfta fram det bästa ur varje individ. Så jag har valt att utbilda mig till samtals- & livscoach.

Doula – mitt stöd till föräldrar att föda utan smärta är ytterligare ett ben i min yrkesutövning. Att vara nära, ge lugnet till föräldrar att föda utan rädsla.

Som samtals- och livscoach jobbar jag med psykosyntesen som grund. Psykosyntesen bygger på att varje människa är unik och har en egen potential till utveckling. En metod för självförverkligande. När vi tar ANSVAR för våra liv har vi också hittat vår VILJA. Då har vi tagit ett beslut att vilja vara herre över vårt eget liv.

Våga vara dig själv:

När Du vågar ta ansvar för Ditt eget liv så vågar du även följa din egen vilja. När Du fattar beslutet att stå upp för dig själv och vara herre över ditt eget liv har Du påbörjat den fantastiska resan att får vara Dig själv. Att få bli självförverkligande. Jag har coachat VD:ar, arbetslösa personer, personer som är utbrända och vänner som bara är olyckliga, och alla har fastnat i samma spår. Man glömmer bort sig själv för allt det där andra som är så mycket viktigare. Men inget är viktigare än du själv. Orkar inte du hjälpa dig själv så orkar du inte hjälpa andra.

Vad jag gör:

Jag är den som tillsammans med Dig kikar på Ditt liv framåt i tiden. Vi utgår från Din livssituation idag och utifrån det se vad Du kan göra för att förvalta Din tid framåt i livet. Hur kan Du agera för att ta tillvara på Ditt liv på allra bästa sätt. Som samtalscoach stöttar jag Dig i Din personliga utveckling.

Din tid är NU:

Alla vet att det är ovärderligt att prata med en Livscoach. Det finns inte en VD som inte har en livscoach och majoriteten av elitidrottarna har en livscoach. En livscoach ska inte vara ”sista vägen ut”, en livscoach ska vara ditt bollplank för att få hjälp att hitta din egen väg.

Jag vet att Du sitter på svaren själv och jag vet också att Du kan få tillgång till dem, men oftast behövs ett oberoende stöd för att komma dit. Varmt välkommen till mig. En tid och plats utan prestationskrav, utan värderingar och det är Du som står i centrum. Det är du som ska må bra. Det är Du som är huvudpersonen. Ett citat som jag håller varmt om hjärtat. Att våga, är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga, är att förlora sig själv.

Feedback:

Om du önskar så kika gärna på den feedback jag fått av några av mina tidigare klienter tryck här. Du når mig för att boka tid lättast på mitt mobil

0735131712

☺ Din tid är NU!

Alla våra möten är givetvis strikt konfidentiella.